Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan vi hjelpe deg

Hva koster det å få hjelp av en advokat hos Insa advokater?

Hva det konkret koster å få hjelp hos oss, avhenger av hva du trenger hjelp med. Forutsigbarhet er imidlertid viktig, og derfor får du alltid oppgitt en makspris i oppdragstilbudet du får fra oss. Du vil aldri måtte betale mer enn den oppgitte maksprisen.

Hvordan kan jeg få hjelp fra Insa advokater?

Book et møte med oss via kalenderløsningen vår! Det er helt gratis. En av våre advokater setter da av 15 minutter for å kartlegge dine behov og veien videre sammen med deg. Hvis du foretrekker å heller sende en henvendelse, kan du også gjøre det. Du finner kalenderbooking og kontaktskjema her. Hvis det haster, kan du ringes oss på 21 09 02 02.

Hva er timeprisen for en advokattjeneste hos Insa advokater?

Insa advokater har en flat timepris på 2000 kroner ink mva for alle privatpersoner. Betaler du med selskapet ditt, er timeprisen kr 2000 eks mva.

Hva er en førstegangskonsultasjon hos Insa advokater?

En førstegangskonsultasjon med Insa advokater er en mulighet for deg til å møte en av våre advokater for å diskutere din juridiske situasjon og få råd om hvordan du kan håndtere den. Hos Insa setter vi av 15 min til førstegangskonsultasjonen der du får mulighet til å fortelle om situasjonen din slik at advokaten får den informasjonen hen trenger for å hjelpe deg videre.

Førstegangskonsultasjonen er alltid gratis.

Hvordan kan jeg være sikker på at min sak vil bli behandlet konfidensielt?

Hos Insa advokater tar vi konfidensialitet svært alvorlig, og alle våre advokater er underlagt strenge etiske regler som forbyr dem å dele informasjon om kundenes saker. Du kan være trygg på at all informasjon du deler med oss vil bli behandlet konfidensielt og vil ikke bli delt med tredjeparter uten din tillatelse.

Hvordan holder advokatene hos Insa advokater seg oppdatert på endringer i lovgivning og praksis?

Våre advokater er engasjert i kontinuerlig faglig utvikling og holder seg oppdatert på endringer i lovgivning og praksis gjennom videreutdanning, seminarer og kurs.

Koster det noe å kontakte dere?

Nei. Det er helt gratis å kontakte oss.

Vi gjør det enklere

Vil du
ta en prat?

Ta kontakt, så finner vi ut av hva du trenger hjelp til, helt gratis!

Kontakt oss
Lukk

Haster det?

Ring oss på 21 09 02 02

Hvis det ikke er akutt, ber vi om at du booker et 15 minutters videomøte med oss ved å trykke på denne linken

Haster det?
Ring oss på 21 09 02 02

Book tid med oss

Book tid med oss

Lydmelding via WhatsApp