Nytt advokatfirma vil gjøre det enkelt for folk å be om hjelp

No items found.

Publisert:

– Insa advokater skal være et trygt, trivelig og forutsigbart sted for både kunder og ansatte, sier grunnleggeren Farooq Ansari.

 

Farooq Ansari har etablert Insa advokater sammen med advokatene Veronica Viktil og Muhammad Saqib Rizwani. De tre har tidligere jobbet sammen i In Solidum Advokatfirma og Ally.

 

Insa advokater tilbyr tjenester innen personjuss. Selskapet starter opp med seks ansatte, men er allerede på jakt etter flere til å møte behovet i markedet.  

 

Mennesker som hjelper mennesker

 

Farooq Ansari har viet store deler av sin profesjonelle karriere til å hjelpe mennesker med vanskelige forutsetninger i møte med jussen, og mottok blant annet en hederspris i 2021 for sitt engasjement.

 

Nettopp ønsket om å gjøre juss enklere, tryggere og mer forutsigbart for folk flest er en felles drivkraft for alle de involverte i etableringen av Insa advokater.

 

– Vi jobber som advokater, men fremfor alt er vi ekte, hyggelige folk som er genuint opptatt av å hjelpe mennesker i utfordrende situasjoner, sier Ansari.

 

Friskt pust i bransjen

 

Med en frisk og folkelig profil, vil Insa advokater skille seg ut som et annerledes og nytenkende advokatfirma i et personjussmarked preget av mange små aktører som driver tradisjonelt.

 

Å ta kontakt med advokat er en høy terskel for mange. Det er dyrt, og advokater blir ofte oppfattet som stive og utilgjengelige. Mange venter derfor for lenge med å be om hjelp, til det virkelig er krise. Dette ønsker Insa advokater å gjøre noe med.

 

– Hos oss skal det være enkelt å ta kontakt, og alle kunder skal bli møtt av hyggelige, jordnære mennesker som vil hjelpe dem med å finne den beste løsningen, sier Ansari.

 

Trygt og forutsigbart

 

Insa advokater er opptatt av å gjøre kundereisen enkel, trygg og forutsigbar for de som trenger hjelp, blant annet ved å gi kunden en makspris på oppdraget. Økonomi kan ofte være et hinder for å be om hjelp, og da er det en trygghet for kunden å vite hva det maksimalt vil koste.

 

Kundene skal også oppleve trygghet i form av enkel og lettfattelig informasjon. Juss og byråkrati er vanskelig for folk flest, men Insas advokater bruker et språk som kunden forstår.

 

Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder

 

Menneskene er i sentrum hos Insa advokater som også har et mål om å være «verdens beste arbeidsplass» for sine engasjerte medarbeidere.

– Vi verdsetter det sosiale høyt, og er opptatt av en god balanse mellom jobben og livet ellers. Vi skal skape trygge rammer og ordentlige forhold for våre ansatte, slik at de kan bruke sin energi og sitt engasjement på å hjelpe kundene på beste måte, sier Farooq Ansari, som har plass til flere i sitt nystartede firma.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

No items found.
Flere artikler

Vil du
ta en prat?

Ta kontakt, så finner vi ut av hva du trenger hjelp til, helt gratis!

Kontakt oss