Lukk

Sara Seth Johnsen

Advokatfullmektig og den nysgjerrige

OM MEG

Hils på Sara Seth Johnsen!🎉 Insas nysgjerrige og eventyrlystne sjel som elsker å tafatt på ulike typer prosjekter - alt fra å pusse opp leiligheter til å lære seg et nytt språk.

Sara setter pris på en ekstra utfordring, og gir seg ikke før hun vet hun har ytt sitt beste. Hun trives best når hun får bruke jussen til å kjempe for de svakerestilte i samfunnet, og med sitt omsorgsfulle, empatiske og nysgjerrige vesen får man raskt tillit til at hun kommer til å gjøre alt hun kan for deg og saken din.

Sara tok jussutdanningen sin i Bergen og skrev masteroppgave om lovregulering av norske virksomheters plikt til å undersøke, vurdere og rapportere om menneskerettighetsbrudd i norske leverandørkjeder. Utvekslingshalvåret ble brukt på internasjonal rett i Jerusalem. Med 2 års erfaring fra Utlendingsnemnda, jobb som rettighetsrådgiver for innsatte og løslatte i Bergen, i stiftelsen WayBack, og frivilligarbeid i Røde Kors og Amnesty Jus, blir hun et særlig godt bidrag til Insas kompetanse innen utlendingsrett, strafferett, barnevern og barnerett.

Kontakt meg
sara@insa.no
+47 979 68 987
Ta kontakt
Lukk

Haster det?

Ring oss på 21 09 02 02

Hvis det ikke er akutt, ber vi om at du booker et 15 minutters videomøte med oss ved å trykke på denne linken

Haster det?
Ring oss på 21 09 02 02

Book tid med oss

Book tid med oss

Lydmelding via WhatsApp